Konfirmationsdatoer i 2020-2023

2020: A+B UDSAT! - Læs særlig udmelding under "Aktuelt"
     2021: X+Y Store Bededag d. 30. april
     2022: A+B Store Bededag d. 13. maj - C: lørdag den 14. maj
     2023: A+B Store Bededag d. 5. maj - C: lørdag den 6. maj

Indskrivning til konfirmation sker fremover digitalt

Klik HER for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

• Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.
  • Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os HER.
  • Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
  • Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Konfirmandundervisning for børn med særlige behov

Går dit barn i specialklasse og ønsker I konfirmation i 2021, så er der tilmelding til konfirmationsforberedelse nu. Tilmelding sker online via dette link:
    Tilmelding til konfirmandundervisning

Konfirmationsforberedelse for elever i specialklasser på skoler i Aarhus Domprovsti eller Aarhus Søndre Provsti foregår i Sankt Lukas Kirke. Her er præsterne Maria Louise Bøg Sørensen og Mia Schmidt-Mikkelsen særligt uddannet til at varetage undervisningen af denne målgruppe.

Læs mere om konfirmationsforberedelsen og det særlige tilbud til børn med særlige behov i Aarhus:
    Går dit barn i specialklasse?

Du kan læse mere om ordningen på Lukaskirkens hjemmeside: