Onsdag den 22.1. kl. 19:15 - Kolt Koret synger igen

Voksenkorets forårssæson skydes i gang den 22. januar Man bliver "glad i bolden" af at synge sammen med andre! - og husk: Rigtige mænd synger i kor!

Vi synger om onsdagen kl. 19:15 i Sognegården.

Vi lægger vægt på sangglæde og alsidighed i repertoiret som består af kirkeligt, klassisk og let pop foruden en månedlig medvirken i kirken til gudstjenester. I december har vi fx medvirket til julekoncerten med Laura Kjærgaard samt kirkens Julesalmekavalkade.

Nodekundskab ikke nødvendigt, men vi sætter pris på stabilitet - og lidt hjemmeøvning er heller ikke af vejen!

Kom og mærk på din egen krop, om det er noget for dig eller kontakt evt. organisten og hør nærmere.

Alle er velkommen til at komme og overvære prøverne for at se om det kunne have interesse.

- og HUSK: Rigtige mænd synger i kor!

Nærmere oplysninger hos: Organist Dan Frunza, email: frunza@gmail.com eller tlf 50 42 66 24.