Sommeren 2019 - Aftensang i Skovkirken

Få rørt både krop og sjæl i naturens storslåede katedral. Arrangementet er vejrafhængigt. Følg os derfor på facebook for at se, hvornår der er aftensang i skovkirken

Hen over sommeren vil der på forskellige hverdage blive tilbudt nogle aftensangsandagter i skoven i Jeksendalen. Vi mødes på parkeringspladsen ved Pinds Mølle (v. den gamle restaurant) og går op til skovkirken, som vi har fået lov at låne. Det kræver både godt ben- og fodtøj, da terrænet er kuperet og skovbunden kan være mudret.

I skovkirken vil vi holde en kort andagt og synge nogle af sommerens skønne salmer og sange. Bagefter er der mulighed for at drikke sin medbragte kaffe, før vi i fællesskab går tilbage.

Da arrangementet er helt afhængigt af vejret, er det ikke muligt på forhånd sætte datoer i kirkebladet.

Har man lyst til at deltage, kan man holde sig orienteret i gruppen Kolt Kirke på Facebook, hvor Gitte Adelgaard med nogle dages varsel vil informere om ugedag og klokkeslæt.