20. august kl. 19:00: Frivilligmøde

(AFSTANDSKRAV M.V. OVERHOLDES) Efterårsmøde for de seje, stærke og flittige mænd og kvinder - som gør et enestående stykke arbejde i forbindelse med kirkens mange aktiviteter.

Et lidt anderledes møde, hvor vi hygger os og snakker om, hvordan frivilligteamets arbejde skal glide, når vi igen får gode, opbyggelige og spændende arrangemender i Kolt Sogns kalender.

Det er helt op til dig, hvad du melder dig til. Al hjælp er værdifuld for os! Så har du mulighed for og lyst til at deltage i et hyggeligt og meningsfuldt fællesskab omkring
Kolt Kirke og Sognegård, så tilmeld dig hos Margrethe på kirkekontoret, tlf. 3050 2716
eller e-mail: kirkekontor.koltkirke@gmail.com senest mandag den 18. august.

Mødet holdes i Sognegården, og vi byder på lidt spiseligt i corona-korrekte portionsanretninger!

Afstandskravet overholdes, og der findes håndsprit på stedet.