Nyt hold starter mandag den 18. februar kl. 10:00 i Kolt Kirke

For at imødekomme den store interesse for Kolt Kirkes babysalmesang er der i foråret 2019 foruden de to torsdagshold også oprettet et mandagshold med start 18.2.

Babysalmesang er både sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer. Vi synger, danser og vugger til salmer, rim og remser, så de små babyer oplever med alle deres sanser.
Babysalmesang er for børn mellem 2-10 mdr. og deres forældre. Man skal ikke kunne synge for at være med, det vigtigste er, at få en god oplevelse med sit barn. Vi glæder os til at se dig og dit barn. Efter 45. min. i kirken er der kaffe/te og hygge i sognegården.

Pris for 7 gange er 150,- betaling første gang. (Der starter hold igen d. 1. februar kl. 10). Tilmelding til kirke-og kulturmedarbejder Anette Berggren.
Mail: anette.koltkirke@gmail.com
Mobil 30326818