Tirsdag den 10.9. kl. 19:00 Filmaften i Sognegården

FEDE FILM I FÆLLESSKAB... Den 10. september mødes vi igen i Kolt Sognegård om en rigtig god film. Denne filmaften bliver den første af tre i efteråret. Øvrige filmdatoer er 7. oktober og 12. november.

Selvom gode film naturligvis skal ses i biografen, kender du måske det med, at man ikke lige kom afsted, mens filmen var på plakaten?

- eller at der er film, der har gjort et særligt indtryk på én, og som man derfor gerne vil gense?

- eller at man efter en god filmoplevelse har lyst til at drøfte filmen med andre?

Det kan du nu råde bod på!

Ved vores filmaftener i Kolt Sognegård vil Gitte Adelgaard give en kort introduktion til en god/tankevækkende/spændende film, som vi derefter ser på storskærm og efterfølgende drøfter over et glas vin.

Hold dig orienteret om filmaftenerne i gruppen Kolt Kirke på Facebook.

Yderligere oplysninger på kirkekontoret

Eller skriv mail til: