AFLYST/FLYTTET - JULEKONCERTEN med Laura Kjærgaard & pianist er flyttet til søndag d. 22.12. kl. 19:30

Laura Kjærgaard (Foto: Helle Arensbak)

Har man købt billet, gælder denne stadig. Ønskes billet refunderet, kontakt Kolt Kirke på mail: kasserer.koltkirke@gmail.com

Laura Kjærgaard er desværre blevet syg. Derfor har vi været nødt til at flytte julekoncerten til søndag den 22.12. kl. 19:30

Der er garanteret julestemning, skønsang og gåsehud, når der inviteres til koncert med sangerinden Laura Kjærgaard og pianist.

Julens smukke sange vil give genlyd i Kolt Kirke, når Laura Kjærgaard, der i 2008 var med i DR’s underholdningsprogram X-Factor, giver koncert til fordel for Årets Lucia-indsamling.

Indsamlingen støtter Danmissions indsats for at skabe bedre levevilkår for verdens børn og deres familier.

Laura Kjærgaard vil synge nogle af julens sange og undervejs i koncerten fortælle, hvorfor hun brænder for at gøre en forskel for de mennesker hun møder på sin vej – bl.a. via sit engagement som ambassadør for Danmission.

Kirkens eget kor, Kolt Koret, medvirker på et par af sangene.

DØREN ÅBNES KL. 19:00

Billetter til koncerten, inkl. 1 glas vin, koster 75 kr. (+billetgebyr 7,00 kr.) og sælges forud for arrangement via koltkirke.safeticket.dk fra den 1. november eller på kirkekontoret onsdage mellem kl. 11:00 og 13:00.