Søndag d. 2.2. kl. 15:00 Koncert med Mandipira, Lauritsen, Gade og Frost

Mandipira, Lauritsen, Gade og Frost

Søndag den 2. februar får vi lejlighed til at høre tre af landets bedste musikere, teamet op med sangerinden Miriam Mandipira. Sammen har de skabt en musik, der præsenterer gospel, jazz, blues og soul ved en koncert i absolut topklasse.

Sangerinden
Miriam Mandipira har medvirket ved utallige kirkekoncerter i Danmark og udlandet, og har en stor kærlighed til de store gospelsangere. Hendes repertoire ved kirkekoncerter er bl.a. inspireret af den amerikanske gospelmusik. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind I de danske hjerter. Miriam Mandipira giver desuden prøver på sange fra sit elskede Afrika. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjernekoncerter!

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende Lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Han udfylder den traditionelle rolle i gospel og orgeljazz, nemlig at erstatte både keyboards og bassist. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet The Organizers sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond-projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Efter en international karriere med bl.a. Miles Davis og trommeslageren Billy Cobham er Per nu en af de mest efterspurgte danske guitarister og han er bl.a. medlem af DR Big Band.

Trommerne spilles af Søren Frost, der efter mange år i SP/Just/Frost vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Søren har været aktiv også på gospelscenen med Etta Cameron og som mangeårig trommeslager i DR Big Band foruden jobs med internationale solister som f.eks. Dr. John the Night Tripper. Bandet udgav december 2015 cd’en “Convergence” og følger nu op med et stort antal live-koncerter – og heldigvis også her i Kolt Kirke!

Entré kr. 75,- (+ gebyr pr. billet kr. 7,-) i forsalg.
Billetter kan købes online: koltkirke.safeticket.dk
- og på kirkekontoret onsdage mellem 11:00 og 13:00