Babysalmesang - i gang igen

Nye hold starter tirsdag den 29. september og torsdag den 1. oktober begge dage kl. 10:00 i Kolt Sognegård

Vi længes efter at komme i gang igen - og NU gør vi det!

Der er i denne tid ikke mulighed for at bruge kirken, så vi mødes i Sognegården og hygger os dér.
Vi skal indarbejde nogle nye rutiner, så vi er Corona-sikre, men det er der styr på. Vi er SÅ klar!

Babysalmesang er både sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer. Vi synger, danser og vugger til salmer, rim og remser, så de små babyer oplever med alle deres sanser.
Babysalmesang er for børn mellem 2-10 mdr. og deres forældre. Man skal ikke kunne synge for at være med, det vigtigste er, at få en god oplevelse med sit barn. Vi glæder os til at se dig og dit barn. Efter 45. min. i kirken er der kaffe/te og hygge i sognegården.

Pris for 7 gange er 150,- betaling første gang. Tilmelding til kirke-og kulturmedarbejder Anette Berggren.
Mail: anette.koltkirke@gmail.com
Mobil 30326818