Tirsdag d. 15.9. kl. 19:00 - OPSTILLINGSMØDE i Sognegården

15. september skal der opstilles kandidater til menighedsrådsvalget 2020. Selv om man ikke var til mødet, kan det nås endnu: Mød op og vær med til at bestemme, hvad der skal ske i dit sogn og din sognekirke.

I august blev der afholdt et orienterende møde, hvor interesserede fik mulighed for at stille spørgsmål til og drøfte menighedsrådets funktion og arbejde, og 15. september.

Se Michael Mannsbros grafiske fremstilling af menighedsrådets arbejde HER
Planchen er fremstillet til et menighedsrådsmøde i november 2018, enkelte navne er skiftet ud siden dengang, men organisatorisk er det sådan det er, så den er stadig aktuel.

Der vil på mødet blive serveret en forfriskning - og vi overholder naturligvis de gældende Corona-restriktioner!

Uddrag fra Kirkeministeriets hjemmeside:

"Menighedsrådsvalg 2020
I år skal der være valg til menighedsråd, og det er første gang, at den nye valgform finder anvendelse.
Den nye valglov trådte i kraft den 1. januar 2020. Du kan orientere dig i den nye valglov samt fire nye cirkulærer, som ligeledes er trådt i kraft i januar 2020
..."